Перейти до основного вмісту
Студентка нашого університету — бронзова призерка Чемпіонату Європи з боротьби 

18 лютого Соломія Винник, студентка 4 курсу факультету фізичної культури та здоров'я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, виборола бронзову медаль на Чемпіонаті Європи з боротьби, який проходив у Бухаресті, Румунія.

Соломія змагалася у ваговій категорії до 57 кг і продемонструвала високий рівень майстерності та витримки. У поєдинку за бронзу вона здолала турецьку борчиню Ельвіру Камалоглу з рахунком 10:4.

Чемпіонат Європи з боротьби 2024 року відбувся в Бухаресті, Румунія, з 12 по 18 лютого 2024 року. Це був 73-й чемпіонат Європи з чоловічої вільної боротьби, 36-й чемпіонат Європи з жіночої вільної боротьби та 48-й чемпіонат Європи з греко-римської боротьби. У змаганнях взяли участь 600 спортсменів із 44 країн.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича пишається спортивними досягненням Соломії Винник та щиро вірить у її подальші успіхи. Вітаємо та бажаємо нових звершень і успіхів на спортивній ниві!

  • Соломія Винник
    Це був Чемпіонат Європи серед дорослих. Вже зовсім інакший рівень, ніж чемпіонати серед молоді. Тут інша відповідальність та психологічний тиск. Вважаю, що виконала мінімум. Дякую Богові за все, але трішки не вистачило, щоб поборотися за золото чемпіонату. Знаю свої помилки та буду ще наполегливіше працювати, щоб використовувати весь свій потенціал і реалізовуватись на 100 відсотків.
    Соломія Винник
    Студентка 4 курсу факультету фізичної культури та здоров'я людини
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності