Перейти до основного вмісту
Спортивно-масовий захід «GoPlay»

10 квітня на факультеті фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, вже вдруге в історії, відбувся загальноуніверситетський спортивно-масовий захід «GoPlay». 

Організаторами стали студенти 3 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» під чітким керівництвом і підтримкою професорки кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Анни Гакман. Захід відбувся завдяки підтримці голови Профспілкової організації студентів університету Віталія Кіндзерського, Студентського парламенту, а також заслуженого тренера МСКЄ «Централ» Петра Горюка та ігрового клубу N-game. 

До складу членів журі ввійшли декан факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярослав Зорій, спонсор заходу тренер МСКЄ «Централ» Петро Горюк, професорка Анна Гакман, студентка 4 курсу Оксана Суходєєва та випускник Віктор Бордюжан. 

В змаганнях взяло участь 7 команд: «Легенда», «Леви з геофаку», «Булочки», «Спартанці», «Прозорий скотч», «Океан» та «ФАКторіал». Перемогу здобула команда «Спартанці», заслужене срібло отримала команда «Легенда», бронзу здобула команда «Леви з геофаку».

Переможці були нагороджені пам’ятними призами, грамотами та медалями. Також, всі учасники отримали диплом та солодкі призи. Організатори передали естафету студентами другого курсу.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності