Перейти до основного вмісту
Йоганітери

В Україні триває повномасштабна війна, яку розпочала Російська Федерація. Громадянам як ніколи потрібна підтримка і допомога гуманітарного та фінансового характеру. Про внутрішньо переміщених осіб дбає не тільки держава, але й міжнародні партнери України, які взяли на себе благородну місію – допомагати всім, хто цього потребує.

Вже більше року Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича отримує від «Ордену Йоганітерів» (Німеччина) та благодійної організації GlobalMediс (Канада) гуманітарні вантажі для ВПО, поселених у гуртожитках ЧНУ. Протягом кожного місяця великих партій з одягом, продуктами харчування, засобами гігієни, медикаментами тощо може бути три-чотири.

Волонтери не стоять осторонь трагедії, що спіткала український народ, і власними силами та ентузіазмом борються за нашу перемогу – не зі зброєю в руках, а щирим серцем і відчутною підтримкою громадян. Небайдужість міжнародної спільноти та їхня невтомна зосередженість на викликах перед українцями допомагають нам вистояти і домогтися такої жаданої перемоги.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича щиро вдячний «Ордену Йоганітерів» та GlobalMediс, а також всім партнерам, які не залишають Україну без зовнішньої підтримки і забезпечують громадян необхідними для життя речами!

  • Володимир Филипчук
    Хочу висловити подяку місії Йоганітерів в Сереті та GlobalMedic за постійну, вже понад рік, допомогу. Їхня підтримка є надзвичайно затребувана як серед цивільного населення, так і серед наших військовослужбовців. Щиро сподіваюся, що можливостей та бажання допомагати вистачить до нашої перемоги та відновлення після війни.
    Володимир Филипчук
    Начальник відділу матеріально-технічного забезпечення, волонтер
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності