Перейти до основного вмісту
Шукаємо Амбасадорів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Відділ комунікацій та брендингу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича продовжує проєкт «Амбасадор ЧНУ». 

Минулого року за підсумками роботи Амбасадорів презентацію про університет всього прослухало 1 212 учнів. Це 59 зустрічей у різних навчальних закладах десяти областей України: Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Волинській, Миколаївській, Полтавській та Харківській.

Цьогоріч ми знову запрошуємо активних студентів до лав амбасадорів, які прагнуть поділитися досвідом, підтримують зв’язки зі своєю рідною школою (ліцеєм, гімназією) та бажають випробувати себе в ролі лідера для мотивації учнів закладів середньої освіти (шкіл, ліцеїв, гімназій) вступити до нашого університету.

Основна мета Амбасадора ЧНУ – розказати майбутнім абітурієнтам, що таке вища освіта, які важливі зміни стануться після вступу, що чекає в університеті та як найкраще підготуватися до студентського життя.

А більше про переваги дізнаються лише ті сміливці, які вирішать стати для учнів орієнтиром у виборі закладу вищої освіти!

Всіх зацікавлених спробувати себе у ролі Амбасадора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича закликаємо заповнити відповідну анкету до 31 березня за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності