Перейти до основного вмісту
"Школа Амбасадорів" 2024 відбулась!

11 квітня в Науковій бібліотеці Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась Школа Амбасадорів, яку вже третій рік поспіль організовує відділ комунікацій та брендингу університету. Цьогоріч Школу відвідало понад 120 студентів нашої AlmaMater. 

Хто такий Амбасадор ЧНУ? Це студент університету, який здійснює профорієнтаційну роботу серед учнів закладів середньої освіти. У своїй презентації Амбасадор розкриває питання вступу до нашого університету, студентського життя, можливості внутрішньої та міжнародної мобільності тощо.

Координатор проєкту Віталій Кіндзерський розкрив мету роботи та завдання Амбасадорів, спрямовані на підвищення обізнаності вступників про діяльність університету та надання підтримки учням, які розглядають можливість вступу до нього.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Максим Марич розповів про особливості вступної кампанії-2024, звертаючи увагу на нововведення в процесі вступу, зміни у вимогах та ключові моменти цьогорічних вступних іспитів. 

Після навчання в даній Школі Амбасадори протягом місяця відвідають навчальні заклади, в яких вчились бувши школярами. Віримо в те, що такі зустрічі сприятимуть покращенню відносин між університетом та широким загалом, спонукаючи більше абітурієнтів обирати Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича для здобуття вищої освіти.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності