Перейти до основного вмісту
Роздача різдвяних подарунків для дітей ВПО

18 грудня в Студмістечку Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась роздача різдвяних подарунків для дітей внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у гуртожитках університету. Роздачу проводили Орден Йоганітерів та Волонтерський штаб Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Ця акція відбувається вже другий рік поспіль. Вміст подарунків формувала індивідуально кожна німецька родина. 

Орден Йоганітерів (Німеччина) оголосили про те, що охочі німецькі сім’ї мають змогу підготувати різдвяний подарунок для дітей внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Україні. Таким чином було сформовано подарунки для дітей віком до 15 років. 

Висловлюємо щиру вдячність німецьким сім’ям за небайдужість та доброту сердець! Зокрема, дякуємо нашим вірним та надійним партнерам Ордену Йоганітерів (Німеччина), які вже 2 роки допомагають та підтримують український народ в цей складний для України час.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності