Перейти до основного вмісту
Публічні лекції професора з Університету ім. Палацького

У рамках святкування 70-річчя факультету іноземних мов на кафедрі іноземних мов для гуманітарних факультетів відбулася відкрита лекція доктора філософії, професора Девіда Лівінгстона з Університету ім. Палацького м. Оломоуц (Чеська Республіка). 

Дві гостьові лекції проводились для студентів 1-х курсів філологічного та економічного факультетів. Усі присутні мали чудову нагоду вільно поспілкуватися з професором та познайомитися з новітніми тенденціями інтерпретації творів Вільяма Шекспіра в сучасній англомовній літературі.

Професор Девід Лівінгстон представив свої дослідження: "American Anthems: The Times They Are A-Changin’ (musical talk)", "Shakespeare('s) Lives: Adaptations of the Bard in Contemporary English Language Literature".

Наприкінці кожної лекції виникало жваве обговорення як серед викладачів, так і серед студентів. Після лекцій Девіда Лівінгстона усі зацікавились методами та підходами до навчання, які продемонстрував доктор філософії. Інноваційна харизматична манера подачі матеріалу сприятиме поглибленню професійних компетенцій у галузі літературознавства загалом і шекспірознавства зокрема.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності