Перейти до основного вмісту
Призначення стипендії Президента України студентам університету

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України №316 від 13 березня 2024 «Про призначення академічних стипендій Президента України на 2 семестр 2023/2024 навчального року» пʼятьом студентам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича призначено академічну стипендію Президента України. 

У другому семестрі 2023/2024 навчального року за високий рівень успішності та активну участь у громадській, науковій, спортивній діяльності університету стипендіатами стали: 

  • Базиняк Віта Костянтинівна - студентка факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва;
  • Буджак Тетяна Василівна - студентка факультету іноземних мов;
  • Діяконюк Тарас Тарасович - студент навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів;
  • Дудка Богдан Валерійович - студент факультету фізичної культури та здоров’я людини;
  • Оринчук Єлизавета Іванівна - студентка навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук.

Досягнення наших студентів вкотре доводять, що, не дивлячись на складний період у житті нашої країни, молодь продовжує отримувати якісні знання задля подальшої відбудови України. 

Університет вітає наших студентів та пишається їх здобутками. Бажаємо наснаги для ще більших звершень у свої діяльності!

  • Базиняк Віта Костянтинівна
    Я отримала Президентську стипендію за високі досягнення у навчанні та активну громадську діяльність. Я приємно здивувалася, коли мені зателефонували з новиною про те що мене подають на стипендію Президента України. Ця стипендія є великою мотивацією для подальшого успішного навчання та приємним бонусом до знань, що я отримала і проробленої роботи.
    Базиняк Віта Костянтинівна
    Студентка 3 курсу факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва
  • Буджак Тетяна Василівна
    Для мене це стало несподіванкою. На зимових канікулах я отримала повідомлення з деканату, що потрібно терміново надати свої документи. Запитавши для чого, отримала відповідь — для призначення стипендії Президента України. Я з дитинства обожнюю вчитися і ця відзнака — символ того, що я на правильному шляху. Дуже приємно, що багаторічна праця, а саме вивчення англійської та німецької мов, принесла свої плоди. Планую не зупинятися на досягнутому, а продовжувати розвиватися, щоб здійснити свою мрію — стати висококваліфікованим конференц-перекладачем. Дякую своїм рідним за постійну підтримку, вчителям і викладачам, завдяки яким я маю чудові знання з іноземних мов та Збройним Силам України за можливість навчатися в Україні.
    Буджак Тетяна Василівна
    Студентка 2 курсу факультету іноземних мов
  • Дудка Богдан Валерійович
    Я дуже радий, що зміг досягнути таких результатів. Секрет успіху? Секрету ніякого немає, просто працюй, будь активним, вчи, і твоя праця буде нагороджена. Дякую керівництву університету та найкращого факультету фізичної культури та здоровʼя людини за довіру та їхню допомогу!
    Дудка Богдан Валерійович
    Студент 3 курсу факультету фізичної культури та здоров’я людини
  • Діяконюк Тарас Тарасович
    Приємно, що Міністерство освіти і науки України цінує активних студентів, цим самим заохочує більше працювати над собою, брати участь у мистецькому, благодійному, науковому та громадському житті університету і не тільки. Адже студентське життя не полягає лише в навчанні, це також чудова можливість всебічно розвиватися і реалізувати себе як особистість на благо майбутнього нашої держави.
    Діяконюк Тарас Тарасович
    Студент 3 курсу навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів
  • Оринчук Єлизавета Іванівна
    Хочу подякую всім тим, хто мене надихав і підтримував на цьому шляху. Це досягнення буде мотивувати мене робити ще більше!
    Оринчук Єлизавета Іванівна
    Студентка 2 курсу навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності