Перейти до основного вмісту
Привітання ректора з Днем народження!

Шановний Романе Івановичу!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження!

Весь колектив Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – професорсько-викладацький склад, співробітники та студенти глибоко шанують Вашу невтомну працю, мудрість, далекоглядність, завдяки яким наш університет завойовує нові вершини в національних та міжнародних рейтингах, знаходить все більше нових міжнародних партнерів, а контингент студентів невпинно зростає.

Ваші організаторські здібності, високий професіоналізм, принциповість та людяність здобули Вам щиру повагу та авторитет серед колег, студентів, випускників та партнерів нашого університету. Під Вашим мудрим керівництвом Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича динамічно розвивається у науково-дослідній, освітній та міжнародній сферах діяльності.

Від щирого серця зичимо Вам, шановний пане Ректоре, міцного здоров'я, невичерпної енергії, нових звершень, плідної праці, сімейного затишку, добробуту та здійснення всіх мрій! Ви, Романе Івановичу - втілення мудрості, досвіду та відданості нашому університету, чия багаторічна праця не лише сприяла розвитку Alma mater, але й надихала та мотивувала нас усіх до досягнення нових амбітних цілей.

Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, теплом, любов'ю та повагою!

З повагою та найкращими побажаннями,
Колектив Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності