Перейти до основного вмісту
"Правила успіху" з Центром культури і дозвілля студентів відбулись

11-12 вересня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулися 6 майстер-класів з відомими творчими особистостями нашого міста.

11 вересня — студенти разом із Іваном Величко вправлялися танцювати легко та сучасно. Вчились володіти голосом та співали разом з шоуменом, співаком, викладачем Георгієм Постевкою. Дізнавались секрети SMM та ведення власної сторінки від маркетологині, SMMниці Діани Бугай. 

12 вересня — наші студенти навчалися бути акторами з відомим режисером, актором Іваном Даніліним. Під час майстер-класу від Андрія Стовп'юка дізнались про його творчий шлях, успіхи та досягнення і мали змогу разом пограти на цимбалах. Про ораторське мистецтво, як не боятись публіки, розкритись та бути цікавим під час виступу розповів Дмитро Лубик.

Дякуємо всім, хто завітав і задонатив. Дякуємо нашим спікерам за їхні цінні поради та уроки й постійну підтримку благодійних ініціатив. 

Спільними зусиллями було зібрано 2 000 грн. 

Кошти підуть на закупівлю авто для 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та студента Навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук Дмитра Немцева.

Ставай кращим з ЦКіД ЧНУ і допомагай нашим ЗСУ!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності