Перейти до основного вмісту
Покращення матеріально-технічної бази університету

Завдячуючи тісній співпраці Бізнес-інкубатору Innovation challenge та економічного факультету із брендом весільних суконь «Vladiyan» як надійним партнером та стейкхолдером, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича отримав у дарунок від власника бренду Юрія Владіяна технічне фото та аудіообладнання, яке допоможе контент нашого сайту та соцмереж робити ще якіснішими та яскравішими.

Отримане обладнання, а саме: фотоапарат, безпровідні мікрофони та стабілізатор для відеозйомки, загальною вартістю понад 30 тис. грн використовуватиметься для підготовки фото та відеоматеріалів офіційного сайту університету, сторінок у facebook, instagram, tiktok, telegram, youtube та threads про освітні, наукові та виховні заходи та події.

Щиро вдячні за підтримку нашого університету! Сподіваємося, що ваш вчинок стане запорукою нашої тісної співпраці в усіх сферах освіти і науки заради майбутнього незалежної європейської України!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності