Перейти до основного вмісту
Підсумки екологічного брейн-рингу

9 листопада в студентському просторі «Екватор» географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича був організований екологічний брейн-ринг серед студентів географічного факультету. Серед завдань заходу – виховати молоде покоління в умовах гармонійного співіснування з природою, дбайливе ставлення до навколишнього середовища та у готовності оберігати природні цінності.

У грі змагалися 6 команд:

  • «Зелена хвиля» (ОПП «Середня освіта (Географія)»);
  • «Лицарі екології» (ОПП «Регіональний розвиток і просторове планування»);
  • «Берегуйфалу» (ОПП «Геодезія та землеустрій»);
  • «Зелене місто» (ОПП «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг»);
  • «Екотуристи» (ОПП «Міжнародний туризм»);
  • «EcoTeam» (ОПП «Менеджмент туристичної індустрії»).

Брейн-ринг складався з 7 раундів. Під час змагання учасники відповіли на поставлені запитання екологічного змісту, за що отримували «екобали». Програма заходу, яку підготували викладачі була насичена різноманітними конкурсними завданнями, а саме:«Битва капітанів», «Екологічна вікторина», «Анаграми», «Дика мудрість», «Правда чи ні», «Екологічні знаки», «Як правильно сортувати сміття».

Захід орагнізували викладачі кафедри економічної географії та екологічного менеджменту, к.геогр.н. Тетяна Ємчук та к.геогр.н. Ганна Єремія. Під час брейн-рингу учасники продемонстрували свої знання про планету, природу, навколишнє середовище тощо.

Результатом участі в екологічному брейн-рингу стала перемога команди «Берегуйфалу». Переможці нагороджені грамотами та квитками на перегляд кінострічки «Довбуш».

Закінчилось змагання словами: «Якщо з природи щось черпати,то мусиш їй і спокій дати,а головне – про неї дбати,знати, любити та охороняти»!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності