Перейти до основного вмісту
Підписання чергового Меморандуму про співпрацю

3 квітня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича в особі ректора Романа Петришина та ТОВ "ОСФ Глобал Україна" в особі директора Валентини Милінчук. Також на зустрічі були присутні кар'єрна менеджерка ІТ-компанії Юлія Штефанець, деканка факультету математики та інформатики Ольга Мартинюк та доцент кафедри математичного моделювання Микола Горбатенко.

Документ був укладений з урахуванням спільної зацікавленості у плідному співробітництві та прагненні обміну досвідом з широкого спектру питань професійної компетенції між викладачами університету та працівниками компанії, у зв’язку з динамічним розвитком інформаційних технологій.

Під час зустрічі підписанти обговорили можливості щодо співпраці та розвитку наукового потенціалу, обміну досвідом між університетом та компанією, а також практичні кроки для розвитку інновацій з використанням сучасних інформаційних технологій. Важливим вектором зустрічі стало обговорення інноваційних підходів та їх імплементації в освітній процес, а також світові тенденції глобального ринку праці. Під час підписання меморандуму сторони також обговорили проблеми забезпечення якості освітніх програм з напряму інформаційних технологій.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності