Перейти до основного вмісту
Перше місце

Голосування за найкраще фото у вишиванці в рамках фотоконкурсу від Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича «Моя вишиванка» завершилося. Учасники надіслали чимало красивих, яскравих світлин (27 шт.), за які можна було віддати голос впродовж 4 днів на сайті chnu.edu.ua (до 12:00 24 травня).

Перемогу здобула Наталія Правіцка – аспірантка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, випускниця факультету математики та інформатики. Її фотографія викликала приємні емоції та сподобалася більшості осіб.

«У нашій родині вишиванка здавна вшановувалася і була предметом гардеробу, яку одягали завжди на великі свята. Я сподіваюся, що настане момент, коли всі українці, як Іван Франко, носитимуть вишиту сорочку щодня, а не лише в конкретні дати», – зауважила Наталія.

Її буде відзначено цінним подарунком, сертифікатом на безплатне використання локації Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації) для фотосесії та пам'ятним дипломом.

Дякуємо всім за участь і не забуваємо про наш генетичний код нації!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності