Перейти до основного вмісту
Перемога студентки ЧНУ на чемпіонаті Європи з жиму лежачи

Студентка 4 курсу спеціальності "Фізична культура та спорт" факультету фізичної культури та здоров'я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Оксана Суходєєва здобула перемогу під час завершального дня чемпіонату Європи з жиму лежачи в м. Бордо (Франція).

В спорті Оксана вже 3 роки, адже займатись почала з 2020-го. Ділиться, що кожна перемога для неї є дуже цінною, адже в них вкладено багато праці, переживань, сліз. За свою спортивну кар'єру вже має великі досягнення:
І місце — 11 нагород;
ІІ місце — 6 нагород;
З малих медалей – 60 (32 золоті, 28 – срібні).

До чемпіонату Європи з жиму лежачи Оксана готувалась 3 місяці. Вона зауважила, що головний рубіж – на Чемпіонаті світу в триборстві, який відбудеться 24 серпня. 

Сім'я в Оксани теж спортивна. Її чоловік – випускник нашого університету – Ілля Суходєєв  займається панкратіоном. Він професійний спортсмен, тренер, чемпіон України з панкратіону, майстер спорту, призер міжнародних змагань. Проводить тренування спортсменів в різних вікових групах, готує до змагань національного та міжнародного рівнів, а також веде індивідуальні тренування.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності