Перейти до основного вмісту
Обговорення освітньої програми за участі стейкхолдерів

14 березня на факультеті фізичної культури та здоров’я людини, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась зустріч викладачів, студентів та стейкхолдерів, щодо обговорення освітньої програми першого (бакалаврського) (ОПП «Середня освіта (фізична культура)», ОПП «Фізична культура і спорт», «Фітнес та рекреація») та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на тему: «Актуальні зміни та інноваційні пропозиції щодо включення окремих тем або освітніх компонентів до навчальної програми «Спортивні ігри з методикою викладання (волейбол)»

Зі вступним словом виступив декан факультету Ярослав Зорій, який розповів про необхідність проведення обговорень програми підготовки фахівців з двох спеціальностей для подальшого корегування і удосконалення відповідно до потреб суспільства.

Активну участь в обговоренні освітньо-професійних програм взяли участь:

  • кандидат наук з фізичної культури і спорту, заслужений працівник освіти України, суддя міжнародної категорії, президент EEVZA, президент Федерації волейболу України - Михайло Мельник;
  • член виконкому ГО ФВУ, голова Арбітражної комісії ГО ФВУ, суддя міжнародної категорії - Олексій Скібіцький;
  • перший майстер спорту з волейболу на Буковині, суддя національної категорії - Петро Раца.

Під час зустрічі обговорювали питання удосконалення освітніх програм зі згаданих вище ОП. Стейкхолдери висловили готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти. Жваву дискусію викликало питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасних вимог освіти та практики. Зустріч виявилась цікавою та стала корисною для всіх.

Декан факультету професор Ярослав Зорій висловив вдячність усім присутнім за участь в обговоренні освітньо-професійних програм.

Всі стейкхолдери були нагороджені пам’ятними сувенірами від керівництва університету.

Організували зустріч доценти факультету Іван Васкан та Андрій Молдован.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи у цей буремний та небезпечний час.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності