Перейти до основного вмісту
Невмируща моя Україно!

В останню неділю серпня на вулиці Ольги Кобилянської вже по традиції Центр культури та дозвілля ЧНУ на чолі Дмитром Павлюком, спільно з народною аматорською чоловічою хоровою капелою «Дзвін» викладачів, співробітників та студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (художній керівник – Любомир Равлюк) проводили благодійну акцію-концерт «Невмируща моя Україна» на підтримку ЗСУ. Мета – зібрати кошти на квадроцикл для 115 окремої механізованої бригади нашого чернівчанина – Олега Филипчука. 

У заході також взяв участь народний аматорський вокальний ансамбль «Марічка» КБУ Центрального Палацу культури міста Чернівці та чернівецький жіночий вокальний гурт «Спадок».

Звучали стрілецькі, повстанські, патріотичні пісня та авторська поезія. Люди, які прогулювались «панською вулицею», приєднувались та фінансово підтримували акцію.

Загалом вдалось зібрати 8 330 грн.

  • Любомир Равлюк
    На мою думку, такі благодійні акції-концерті потрібні, адже ми воюємо на кульурно-мистецькому фронті на підтримку ЗСУ. Доносимо до людей правдиву історію нашої держави, яку оспівували в піснях наші колективи. Потрібно більш згуртовано відвідувати нашим буковинцям, гостям, дітям саме такі заходи, які носять національно-патріотичне виховання.
    Любомир Равлюк
    Художній керівник народної аматорської чоловічої хорової капели "Дзвін"
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності