Перейти до основного вмісту
Міждисциплінарний круглий стіл «Міжкультурна комунікація в освітньому середовищі»

6 березня у стінах факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся Міждисциплінарний круглий стіл у змішаному форматі «Міжкультурна комунікація в освітньому середовищі», присвячений 210-літтю Т.Г. Шевченка, організований спільно з факультетом словесності й центром української мови та культури Бельцького державного університету імені Алеку Руссо.

На початку заходу, деканами Лілією Трінкою та Олександром Добржанським, підписано угоду про співробітництво між факультетом словесності Бельцького державного університету імені Алеку Руссо й факультетом історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

З вітальними словами виступили доценти кафедри історії України – Ганна Скорейко і Світлана Герегова, а також Іванна Макух-Федоркова – доцент кафедри міжнародних відносин.

Доповіді виголосили Оксана Богуцька, Каріна Воротняк, Єлизавета Кушнір, Віталіна Чимчинська, Павлюк Ростислав – студенти 4 і 5 курсів спеціальностей «Середня освіта (історія)», «Історія та археологія». Робота міждисциплінарного круглого столу виявилася плідною на виступи й запитання слухачів.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності