Перейти до основного вмісту
Меморандуму про співробітництво з Акціонерним товариством «Державний ощадний банк України»

9 квітня відбулось підписання меморандуму про співробітництво між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича в особі ректора Романа Петришина та Акціонерним товариством «Державний ощадний банк України» в особі начальника філії Чернівецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Володимира Монзелевського. 

Метою співробітництва є об’єднання зусиль і спільні дії в рамках науково-дослідної діяльності, навчальної, профорієнтаційної роботи зі студентами університету задля підтримки, сприяння їх всебічному розвитку, формування у них професійних та практичних компетентностей у сфері банківської справи.

На зустрічі були присутні:

  • Роман Петришин – ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича;
  • Руслан Білоскурський – декан економічного факультету університету;
  • Віолета Харабара – доцентка кафедри фінансів і кредиту економічного факультету університету;
  • Ірина Цимбалюк — в.о. головного бухгалтера університету;
  • Володимир Монзелевський - начальник філії Чернівецького обласного управління АТ «Ощадбанк»;
  • Інна Шовкопляс — заступниця  керівника Чернівецької філії АТ «Ощадбанк».

Роман Петришин наголосив на важливі прикладні складові підготовки студентів нашого університету, а Володимир Монзелевський — на важливості не тільки проходження студентами стажування, а й подальшого працевлаштування в «Ощадбанку». Підкреслив, що на сьогодні в банку працює 436 співробітників у Чернівецькій області. За останні 10 років вік співробітників коливається в межах 25 років. 

Спільними зусиллями сторони планують досягти значних успіхів у підготовці висококваліфікованих фахівців для банківської сфери, а також у розвитку науково-дослідної діяльності та освіти в Україні. Сподіваємося, що співпраця між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та «Ощадбанком» стане прикладом для інших навчальних закладів та підприємств України.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності