Перейти до основного вмісту
Засідання Конференції Ради молодих вчених університету

23 листопада у Шевченківській залі відбулася Конференція Ради молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. З вітальним словом та побажаннями плідної праці молодим ученим виступили ректор Роман Петришин та проректор з наукової роботи Андрій Саміла.

На початку заходу голова РМВ Анна Гакман представила детальний звіт про діяльність Ради протягом 2023 року. Демонструючи численні досягнення та окреслюючи перспективи, у звіті було деталізовано активність РМВ та її внесок у розвиток спільноти молодих вчених нашого університету.

Одним із ключових моментів засідання було представлення програми кандидатів на посаду нового голови РМВ. Після цього відбулося таємне голосування, за результатами якого новим головою РМВ було обрано Павла Крайнього – кандидата юридичних наук, асистента кафедри публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Вітаємо Павла Івановича з обранням та висловлюємо впевненість, що його досвід та ентузіазм допоможуть зробити новий важливий крок у розвитку наукової спільноти університету. Бажаємо невичерпної енергії та успішного втілення амбіційних проєктів, спрямованих на підтримку молодих вчених та розвиток наукової сфери університету та держави.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності