Перейти до основного вмісту
IT Future Talks: зустріч від Sigma Software University

Запрошуємо викладачів та студентів  IT-напрямків Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та всіх зацікавлених у ІТ сфері на другу зустріч проєкту IT Future Talks від Sigma Software University, яка відбудеться 26 березня о 16:00 у онлайн форматі.

Спікер зустрічі - Максим Мар’янчук, студент 4 курсу спеціальності "Прикладна математика", Software Developer у Sigma Software. Максим розкриє тему «Актуальність та переваги .NET у світі сучасної розробки програмного забезпечення» та відповість на усі ваші запитання. 

Інтерв'юер - Олег Українець, аспірант спеціальності "Прикладна математика", Backend Developer.

IT Future Talks – це проєкт, в якому спеціалісти Sigma Software відвідують провідні університети України, включаючи Львів, Чернівці, Київ, Харків тощо. Відео-трансляції від експертів компанії Sigma Software проводяться щомісяця. Ця ініціатива сприяє зближенню студентів з практичним досвідом індустрії та залученню талановитої молоді, створюючи платформу для обміну знаннями та ідеями між студентами, викладачами та експертами ІТ-компаній, що сприяє якості освіти та розвитку інноваційних рішень і побудові міцних партнерських відносин між бізнесом та навчальними закладами. Стати учасником лекцій можна у онлайн форматі.

Більше інформації - на сайті Sigma Software University.

Реєстрація за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності