Перейти до основного вмісту
Католицький університет

У рамках проєкту ERASMUS+ група з 8 студентів спеціальності «Соціальна робота» та 2 викладачів кафедри педагогіки та соціальної роботи взяли участь у науковому зібранні International Week, що відбувся 8-12 травня в Католицькому університеті м. Фрайбург (Німеччина). Такий формат зустрічі представників університетів-партнерів з 16 країн світу (Європа, Азія, Південна Америка, Африка) традиційно відбувається кожні два роки.

Тематика цьогорічного International Week об’єднана навколо соціальних проблем у різних куточках світу. Група ЧНУ виступила з доповіддю «Social work for refugees. Work for internally displaced persons in Czernowitz, Ukraine».

Програма тижня була насиченою не тільки науковими доповідями та практичними формами роботи (н-д, World cafe, відвідування дитячого закладу Януша Корчака, університетської клініки), але й культурною програмою, зокрема екскурсіями, майстер-класами, спільними вечерями.

Участь у науковому заході стала можливою також завдяки багаторічній співпраці кафедри педагогіки та соціальної роботи та колективу Католицького університету м. Фрайбурґ в особі ректора проф. Штефі Болен, проректора з наукової роботи, керівника бінаціональних проєктів проф. Корнелії Кріхельдорф, проф.Юрґена Зеріґа, Клауса Муке та керівника відділу міжнародних зв’язків Наомі Гірое-Гельбінг.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності