Перейти до основного вмісту
Ініціатива студентів на підтримку ветеранів-захисників України

За ініціативи студентів кафедри політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та нашої колеги Ірини Равлик (координатора діяльності Політологічного наукового товариства «Аналітик») минулого тижня відбулася плідна зустріч з представниками органів влади та самоврядування Чернівецької області в рамках реалізації студентського проєкту з розв'язання проблем інформування військових ветеранів про можливості отримання безоплатної медичної, фізичної, психологічної реабілітації та юридичної підтримки.

Цей проєкт реалізується у рамках вивчення студентами нашого університету курсу «Демократія: від теорії до практики» (за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем IFES). 

Участь в напрацюванні спільних кроків з розв'язання нагальної проблеми військових ветеранів взяли: перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор, заступник голови обласної військової адміністрації Руслан Домніцак, голова Чернівецької районної ради Микола Куцак, начальник Управління з питань ветеранської політики Чернівецької ОДА (ОВА) Валерій Вівчарюк та студенти 1-2 курсу спеціальності «Політологія» Анастасія Власова, Мирослав Грубов та Всеволод Сопронюк. 

Спільні дії підсилюють віру в наше переможне майбутнє.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності