Перейти до основного вмісту
Цифрова доступність

Цифрова доступність є надзвичайно важливою темою у сучасному цифровому світі з багатьма аспектами її впливу та значення. Вона покликана зробити технології доступними та корисними для всіх людей, незалежно від їхніх особливостей. У сфері освіти особливо важлива обізнаність щодо цифрової доступності, адже вона гарантує всім учасникам освітнього процесу рівні можливості досягнення навчальних цілей та доступ до навчальних ресурсів через цифрові платформи та інструменти.

28 березня о 15:00 у Чернівецькому національному університеті в рамках загальноуніверситетської вибіркової дисципліни "Розробка UI/UX дизайну" відбудеться гостьова лекція "Цифрова доступність: Як і навіщо?". Лектор — Святослав Нитка, фахівець з UX/UI-дизайну, Design Lead в ІТ-компанії TechMagic.

Святослав регулярно ділиться своїм досвідом як запрошений лектор в провідних університетах, проводить семінари та вебінари для підвищення обізнаності про зручний дизайн, адже у професійній діяльності велику увагу приділяє зручності та доступності дизайн продуктів. Виступав спікером на хакатоні від Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти України.

Доєднатись до лекції можна за посиланням.

Запрошуємо всіх охочих!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності