Перейти до основного вмісту
Два роки незламності

І знову ця дата... 24 лютого. Ранок який залишився в пам’яті кожного українця, ранок який став початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Влада країни агресора оголосила про початок, так званої «спеціальної воєнної операції», метою якої стала уявна  «демілітаризації та денацифікації України». За лічені хвилини, після цього цинічно розпочали ракетні удари по цивільних будинках та десятки колон російської техніки рушили на Київ. 

З 2014 року ми боремося з країною-агресором і не зламалися, але вони знову вирішили напасти  тільки з більшою силою, і не дивлячись на це, ми втримались. З перших днів повномасштабного вторгнення ми згуртувалися та стали як одне ціле — сильною, вільною, незламною нацією, яка не побоялася дати опір «другій» армії світу.

Не дивлячись на це українські захисники та захисниці захищали, захищають та будуть захищати нашу неньку. Народ об'єднався та направив всі свої сили на допомогу військовим, людям, які за лічені хвилини втратили домівки, дітям та навіть чотирилапим друзям.

Західні аналітики не давали нам і двох днів, але ми стоїмо вже 2-й рік повномасштабного вторгнення та 10-й рік війни. Ми змогли й продовжуємо тримати оборону у всіх сферах проти ворога. Ми — нація незламних. Ми — одне ціле проти ворога. Ми — наше майбутнє для вільної та соборної України.

І в цей час як ніколи важливо допомагати, підтримувати та донатити для наших захисників. Адже, це воїни світла, які оберігають нас та небо над головою. Нам як ніколи потрібно бути вдячними їм за всі ці дні захисту та оборони.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності