Перейти до основного вмісту
Презентація

18 травня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича кафедра декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва презентувала захід Multiplier Event у рамках Міжнародного проєкту Еразмус+ КА226: «Доступне імерсивне навчання в галузі мистецтва та дизайну/ Accelerate» для представників освітніх навчальних закладів міста Чернівці.

Мета – представити інноваційні методології електронного навчання (з використанням технологій доданої та віртуальної реальності), практичні інструменти, платформи та ресурси, підготовлені провідними фахівцями з Великобританії, Ірландії, Польщі та України.

Захід передбачав теоретичну та практичну складові. Зареєстровані учасники та всі охочі мали змогу ознайомитися з актуальними напрямами розвитку навчального процесу в Європейському освітньому просторі, підвищити свої знання в галузі імерсивних технологій (технологій занурення) навчання, здобути власний практичний досвід роботи з бездротовою гарнітурою, попрацювати в програмі Graviti Sketsch, здійснити екскурс по чотирьох розроблених віртуальних кімнатах у Frame VR.

Із вітальним словом до учасників звернулися ректор університету Роман Петришин та проректорка Тамара Марусик, акцентувавши, що захід є актуальним і необхідним у даний час, оскільки застосування імерсивних технологій надає можливість студентам продовжувати навчатися незалежно від різних обставин, які можуть скластися, враховуючи нелегке сьогодення.

У навчальному тренінгу, окрім студентів, активну участь взяли також і викладачі та представники різних відділів університету. По завершенню заходу  відбулася жвава дискусія, учасники ділилися позитивними враженнями та емоціями, а також виявили бажання ще прийняти участь у таких тренінгах.

Всі учасники отримали сертифікати міжнародного зразка.

Висловлюємо слова глибокої поваги та вдячності координаторам проєкту – Університету Бат-Спа (Великобританія) за можливість брати участь у такому цікавому та насиченому проєкті!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності