Перейти до основного вмісту
Досягнення студентів Фахового коледжу університету

Студенти 1 курсу ВСП "Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича" здобули перемогу на міжнародних фестивалях в Австрії та Грузії.

24 березня в Австрії відбувся Міжнародний двотуровий фестиваль мистецтв "Золотий кубок Відня – 2024". Фестиваль проводився за сприяння ГО "Запорізький молодіжний еколого-краєзнавчий центр" та Фестивального комплексу "Разом" (Болгарія, м.Кітен) на підтримку дітей в Україні.

Відокремлений структурний підрозділ „Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича” представляв студент 1 курсу Богдан Крижановський, який у номінації "Художнє читання" посів почесне 1 місце! Переможець нагороджений Дипломом за 1 місце, медаллю та кубком. Також Богдана запрошено очно взяти участь у фестивалі, який відбудеться в Болгарії влітку у відпочинковому комплексі (м.Кітен). Керівник – Ірина Марко нагороджена Подякою за сприяння формуванню нової творчої еліти України.

30 березня відбувся Благодійний міжнародний фестиваль "Зірки Грузії". Завдяки організаторам конкурсу ГО "Wonder Fest Georgia" (Грузія) та за підтримки Посольства Грузії в Україні стала можливою популяризація української культури в Грузії, піднесення творчої діяльності талановитих дітей України. Метою конкурсу проголошено збереження та розвиток національних культур та традицій, тому фестивальний фонд був спрямований на підтримку дітей-переселенців з України та допомогу ЗСУ.  У журі конкурсу обʼєдналися визначні митці з України та Грузії: артисти, продюсери, співаки, композитори, педагоги акторської майстерності, які високо оцінили виступ конкурсанта Івана Бачинського, студента 1 курсу, який представляв на конкурсі Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича".

Рішенням поважного журі художнє декламування Івана Бачинського у номінації "Театральне мистецтво" визнано найкращим і відзначено Дипломом Лауреата 1-ї премії! Керівник – Ірина Марко нагороджена Подякою за участь в міжнародному фестивалі-конкурсі в підтримку України, за фахову майстерність та роботу, високий професіоналізм та патріотизм, вагомий внесок в поширення української культури, активну громадську позицію, підтримку фестивального руху, долучення до благодійності та за наближення перемоги України.

Вітаємо наших переможців та бажаємо наснаги для майбутніх здобутків!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності