Перейти до основного вмісту
Допомога Збройним Силам України продовжується

Факультет педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича постійно допомагає військовим. На жаль, війна триває… На передовій перебувають наші чоловіки, сини, брати, батьки та рідні. Вони постійно потребують нашої підтримки.

Цього разу маємо подяку від  наших захисників,  яким було передано автомобіль. Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до даної акції. Насамперед це наш випускник спеціальності «Соціальна робота» Володимир Камбур, який придбав автомобіль в Італії.

Це співробітники факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, які зібрали кошти на оформлення та доставлення автомобіля в Україну. Це благодійна організація «Спорт заради миру», за оформлення супровідних документів, для доставлення автомобіля в частину.

Долучився до акції та наш відомий «Сітковий батальйон», який з 2014 року невпинно працює на факультеті. Учасники батальйону передали разом з автомобілем маскувальні сітки. За роки війни їх було виготовлено та передано військовим близько 300.

Технічне обслуговування автомобіля провів співробітник TOYOTA-ЦЕНТР Чернівці «Олімп-Моторс» Петро Фочук. 

Автомобіль успішно доставлений нашим захисникам! Дякуємо усім, за наполегливість та допомогу. Разом ми - сила!

Допомога Збройним Силам України продовжується
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності