Перейти до основного вмісту
Випуск

22 травня асистент кафедри всесвітньої історії, заступник декана з навчально-виховної роботи Микола Глібіщук був гостем авторської телевізійної програми Світлани Снітко «Після новин». Тема випуску була приурочена до Дня відкритих дверей на факультеті історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету, який відбудеться 28 травня.

Під час розмови детально зупинилися на важливості вивчення історії сьогодні, структурі факультету та викладацькому складі, підготовці майбутніх фахівців різних спеціальностей («Історія та археологія», «Середня освіта. Історія», «Міжнародні відносини», «Міжнародна інформація», «Політологія»), міжнародній співпраці факультету і університету із закордонними освітніми інституціями, академічній мобільності студентів й особливостях їх навчання закордоном,  специфіці цьогорічної вступної кампанії тощо.

Випуск телевізійної програми можна переглянути за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності