Перейти до основного вмісту
У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича - День відкритих дверей

30 квітня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбувся День відкритих дверей. Як і планувалося, на заході були представлені всі факультети та інститути університету.

До Мармурової зали завітало понад 1000 охочих обрати успішний шлях професійної кар'єри і здобувати вищу освіту в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича! Під час відкриття їх привітав ректор ЧНУ Роман Петришин.

Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали змогу поспілкуватися з представниками ректорату, приймальної комісії, з керівництвом навчально-наукових інститутів і факультетів університету, а також відділу міжнародних зв’язків.

У сусідній Червоній залі, яка ледь вмістила всіх зацікавлених, представники приймальної комісії розповіли присутнім про особливості вступної кампанії 2023 року, а начальник відділу міжнародних зв’язків Сергій Луканюк – про міжнародні програми, доступні студентам ЧНУ.

Нагадуємо, що всю корисну інформацію про Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та актуальні питання вступної кампанії 2023 року можна знайти за посиланнями: https://linktr.ee/chnu_official та https://linktr.ee/chnu.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності