Перейти до основного вмісту
День відкритих дверей ІПМВ

28 травня на факультеті історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся профорієнтаційний захід День відкритих дверей. Усі, хто бажає здобути фах історика, політолога чи дипломата, мали можливість завідати і познайомитися з особливостями навчання у цьому навчальному підрозділі університету.

На початку заходу з вітальним словом виступив декан факультету Олександр Добржанський, який стисло ознайомив зацікавлених абітурієнтів з підготовкою спеціальностей, що здійснюється професорсько-викладацьким складом, академічною мобільністю і міжнародною співпрацею із університетами Польщі, Румунії, Німеччини, Австрії та інших країн.

Далі всі охочі мали можливість завітати на кафедри, які функціонують на факультеті, та ближче ознайомитися з їх діяльністю, поставити запитання викладачам, дізнатися про навчальні дисципліни тощо.

Цікаво, що на захід завітали не лише учні з навчальних закладів нашої області (м. Чернівці, м. Герца, смт. Корстрижівка, с. Топорівці), але й сусідніх регіонів і Києва.  

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності