Перейти до основного вмісту
Нагородження науковців університету

В п’ятницю, 19 травня, в Чернівецькій обласній військовій (державній) адміністрації відбулося нагородження інтелектуальної еліти Буковини з нагоди відзначення Дня науки в Україні.

З вітальними словами до науковців звернулись: начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА Оксана Сакрієр, перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор.

У заході взяли участь запрошені спікери-науковці:
- академік, директор Інституту термоелектрики Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України – Лук’ян Анатичук;
- проректор з наукової роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, президент Буковинської малої академії наук – Андрій Саміла.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки почесними грамотами ОВА, обласної ради, Департаменту освіти і науки були нагороджені науково-педагогічні та наукові працівники закладів вищої освіти і наукових установ Буковини, зокрема співробітники ЧНУ ім. Ю. Федьковича:
- Вербівська Людмила Василівна доцент кафедри бізнесу та управління персоналом, доктор економічних наук;
- Солодан Катерина Володимирівна асистент кафедри публічного права, доктор філософії;
- Копач Василина Вікторівна молодший науковий співробітник кафедри хімії та експертизи харчової продукції, кандидат хімічних наук.

Під час заходу також обговорили особливості наукової та інноваційної діяльності у воєнний час, проблеми та перспективи галузі. Зокрема, відновлення роботи Координаційної ради з питань інноваційного розвитку із залученням до неї науковців, бізнесу та релокованих підприємств; передбачення в обласній програмі розвитку освітньої галузі Буковини розділ, спрямований на підтримку інновацій в області.

Вітаємо науковців із заслуженими нагородами та з нагоди професійного свята!

Матеріали та фото:
Чернівецька обласна військова (державна) адміністрація,
Департамент освіти і науки Чернівецької ОВА,
Чернівецька обласна рада,
Андрій Саміла
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності