Перейти до основного вмісту
Черговий випуск проєкту «Історичні діалоги» (20.03.2024)

19 березня відбувся черговий запис щотижневого телевізійного проєкту «Історичні діалоги», покликаному розповідати широкій аудиторії про відомі та маловідомі сторінки як української, так і всесвітньої історії.

Гостем програми був Андрій Мінаєв – кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Тема програми була присвячена епосі «холодної війни» в історії.

Ведучий проєкту Микола Глібіщук – кандидат історичних наук, асистент кафедри всесвітньої історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Під час розмови обговорювали наступні теми: сутність і характерні риси цього глобального протистояння між тогочасними наддержавами – США та СРСР, хронологічні межі цієї війни, періоди найбільшого загострення взаємин між Сполученими Штатами та Радянським Союзом, місце «холодної війни» в історії XX століття.

Черговий випуск проєкту «Історичні діалоги»
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності