Перейти до основного вмісту
Черговий випуск проєкту «Історичні діалоги»

20 лютого 2024 р. відбувся черговий запис щотижневого телевізійного проєкту «Історичні діалоги», покликаному розповідати широкій аудиторії про відомі та маловідомі сторінки як української, так і всесвітньої історії. Гостем програми був Павло Крайній – кандидат юридичних наук, доцент кафедри публічного права, заступник декана юридичного факультет та голова Ради молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Цей випуск був присвячений становленню та розвитку публічного права у Чернівецькому університеті впродовж 1875-1940 рр.

Ведучий проєкту Микола Глібіщук – кандидат історичних наук, асистент кафедри всесвітньої історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Під час розмови обговорювали наступні теми: як відбувався процес становлення публічного права на Буковині, нові тенденції у розвитку публічного права у міжвоєнний час, міжнародна співпраця юридичного факультету Чернівецького університету з правничими школами європейських держав упродовж 1919-1939 роках тощо.

Відеозапис можна переглянути за посиланням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності