Перейти до основного вмісту
Черговий випуск проєкту "Історичні діалоги"

5 березня відбувся черговий запис щотижневого телевізійного проєкту «Історичні діалоги», покликаному розповідати широкій аудиторії про відомі та маловідомі сторінки як української, так і всесвітньої історії. Гостею програми була Іванна Іванівна Макух-Федоркова – кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Тема програми була присвячена пропаганді в роки «холодної війни» та у сучасному світі.
 
Ведучий проєкту Микола Глібіщук – кандидат історичних наук, асистент кафедри всесвітньої історії факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Під час розмови обговорювали наступні теми: характерні риси інформаційної кампанії Сполучених Штатів проти СРСР, чим відрізняється класична пропаганда від сучасної, що таке інформаційна війна та чому важлива медіаграмотність тощо. 

Відеозапис можна переглянути за посиланням нижче.

Черговий випуск проєкту "Історичні діалоги"
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності