Перейти до основного вмісту
Чергова допомога від Педагогічного університету м. Людвігзбург (Німеччина)

Нещодавно Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відвідала делегація гостей на чолі з проф. Тобіасом Арандом. Разом з другом нашого університету також прибули Катеріна Пфаут, Йонатан Крауз, Леннарт Шварц та Маркус Вільд.

Під час свого візиту вони вже вчетверте привезли із собою гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, що проживають в гуртожитку університету, військових та тих, хто зараз перебуває на звільненій території.

Проф. Тобіас Аранд звернув увагу на те, що цю допомогу збирали викладачі та студенти Педагогічного університету м. Людвігзбург.

Приємно, що наші партнери проявляють свою небайдужість до українського народу і переконують, що допомога не припиниться, тому невдовзі буде п'ята поїздка із гуманітарним вантажем.

Щиро дякуємо студентам та викладачам кафедри історії Педагогічного університету м. Людвігзбург за співпрацю! Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу! Слава Україні!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності