Перейти до основного вмісту
Благодійний студентський квіз «Ігри розуму 2.0»

19 березня у Науковій бібліотеці Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича уже вдруге відбувся благодійний студентський квіз «Ігри розуму 2.0». 

Гра відбулась за ініціативи: Центру культури і дозвілля студентів нашого університету, відомого чернівецького письменника та громадського активіста Максима Дупешка, Управління молоді та спорту Чернівецької ОВА та за сприяння Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

На грі були присутні команди з університету, а також ВСП «Фахового коледжу ЧНУ» та Чернівецького політехнічного фахового коледжу. Цього року участь у грі взяла рекордна кількість команд – 12. Основа змагань – це питання різної спеціалізації, завдання для логічного мислення та прояву креативності, аудіо, фототури, ерудит, буквохаус та ін. 

За результатами гри переможцями стали:

  • 1 місце: «Центральна інтелектуальна комісія» (Збірна університету);
  • 2 місце: «Легенії»  (юридичний ф-т);
  • 3 місце: «Перша галактична імперія» (ф-т історії, політології та міжнародних відносин). 

Переможців нагородили: квитками у Чернівецький обласний музичний драмтеатр ім. Ольги Кобилянської (І місце), анстистреси-розмальовки (II місце), патріотичні блокнотики (III місце), а також всі команди переможці нагороджені блокнотами-планерами.

Найрозумнішим гравцем гри став студент: Михайло Підручняк – студент 1 курсу філологічного факультету. Він отримав у нагороду картину з номерків. 

Подяки за участь отримали: C2H5OH (ННІБХБ), ЦКіД (збірна університету), команди ВСП «Фахового коледжу ЧНУ»: «10 дітей Павлюка», «Адепти GPT», «Чипінкоси», а також «Козацька рада» (ННІФТКН), «Політех», ЦКіД junior, Супервісімка (економічний ф-т). 

На грі було 9 раундів. Основою змагань були питання з історії, літератури, музики, кіно, економіки, науки та ін. Були і питання на логічне мислення. У перерві між раундами всі присутні насолоджувалися творчістю учасників Центру культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. 

Гра мала і благодійний підтекст. Зібрані 7 800 грн — перераховано  на авто для захисників 80 ОДШБр, артилерійського дивізіону, 3 абатр.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності