Перейти до основного вмісту
Благодійний квартирник «Івасюк 75»

7 березня Центром культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича був організований благодійний квартирник «Івасюк 75», присвячений до 75-річного ювілею від Дня народження легенди української естради Володимира Івасюка. 

Студенти співали відомі українські хіти 1970-х, а також кожен мав можливість пригоститись смачним печивом, кавою або чаєм.

Разом з учасниками ЦКіДу та керівниками наших колективів студенти виконували такі пісні: «Я під в далекі гори», «Пісня буде поміж нас», «Запроси мене у сни свої», «Водограй», «Тебе благаю», «Тільки раз цвіте любов» та ін. 

Учасники квартирнику переглядали ексклюзивні відео українських артистів та Володимира Івасюка. Дізнавалися нові факти з недовгої, але такої багатої життєвої стежини буковинського генія. На завершення всі присутні на заході взяли участь у вікторині на тематику творчості композитора та виконали легендарну «Червону руту».

Вдячні кожному, хто завітав та долучився до цього неймовірного заходу. Під час заходу тривав благодійний збір коштів для 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» на авто. Збір триває.

Фотограф вечора: Наталя Мигидин.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності