Перейти до основного вмісту
Благодійний концерт «Студенти для ЗСУ»

Нещодавно Центр культури і дозвілля Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича провів благодійний концерт «Студенти для ЗСУ». В організації заходу також брали участь: Студпарламент ЧНУ, Профспілкова організація студентів ЧНУ, Профбюро та представники факультетів та інститутів університету, а також студенти Педагогічного фахового коледжу ЧНУ і Чернівецького обласного фахового коледжу ім. С. Воробкевича.

Основна мета заходу – збір коштів на закупівлю військової амуніції та медикаментів для наших захисників, зокрема супутниковий модем «Starlink» для мінометної батареї, у лавах якої служать буковинці.

Студенти виконували світові хіти, патріотичні пісні, танцювали, читали вірші. Крім того усі зацікавлені мали змогу придбати домашню випічку та вироби ручної роботи від наших студентів, тим самим зробивши фінансовий внесок у нашу перемогу.

Всього вдалося зібрати 17 713 грн. Смаколики з благодійного ярмарку також передали захисникам у госпіталь.

Зауважимо, що партнери заходу, мережа закладів «Ostrovok», передали частину виручених коштів за продаж напоїв протягом концерту у фонд ЦКІДу на потреби наших захисників.

Дякуємо всім, хто долучився до організації, приніс смаколики, хендмейд вироби, просто насолоджувався концертом і донатив. Кожна наша гривня – внесок у спільну перемогу.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності