Перейти до основного вмісту
Благодійний концерт "Музика перемоги — Сергій Василюк"

29 жовтня у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка відбувся благодійний концерт "Музика перемоги — Сергій Василюк". Ця подія організована Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Центром культури і дозвілля студентів університету за підтримки українського музиканта, фронтмена гурту "Тінь Сонця" —  Сергієм Василюком.

Метою концерту була підтримка воїнів, які тримають оборону на сході України. Сергій Василюк — старший солдат 130 батальйону, 241 бригади ТРО, приїхав з передової, щоб подарувати чернівецьким глядачам незабутній музичний вечір. На заході грали найкращі хіти гурту "Тінь Сонця", такі як: "Меч Арея", "Козаки", "Ніколи не плач" та інші пісні, які були сповнені почуттями патріотизму та незламної віри в майбутнє України. 

Учасником концерту став також Голова Студентського парламенту університету та вокаліст вокальної студії "Роси" Центру культури і дозвілля студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Олександр Фисюк, котрий виконав стрілецькі пісні. 

Окремою складовою дійства був благодійний аукціон, де були представлені цінні лоти з передової. Всі зібрані кошти з аукціону, а також благодійні внески з концерту, були спрямовані на підтримку військових.

Загалом вдалось зібрати 19 000 гривень. 15 000 гривень було передано бригаді пана Сергія, на решту коштів були закуплені протизастудні ліки, домкрат, ремонтні рукавиці для наших захисників на Запорізькому напрямку.

Спільні зусилля та патріотизм виявилися ключовими показниками цього незабутнього концерту, який об'єднав людей навколо благородної мети — допомога нашим героям. 

Маленькими кроками до великої перемоги!
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Організатори та партнери заходу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Молодий Буковинець, Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка, Буковинська Хвиля 100.0 FM, МКУ "Резиденція молоді", Шпальта, Департамент соціальної політики Чернівецької міської ради, Управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності