Перейти до основного вмісту
Благодійний ярмарок “Я не стомився. А ти?”

23 жовтня на факультеті іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича профбюро студентів організувало благодійний ярмарок. Цей захід був сповнений патріотичною атмосферою, кольорами, смаками та надією допомогти нашим наймужнішим захисникам.

Студенти й викладачі мали змогу насолодитися різноманітними стравами та випічкою, що були представлені на ярмарку. Спільними зусиллями було створено незабутню українську атмосферу.

Найголовніше, що цей ярмарок мав благодійну мету — збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Спільними зусиллями вдалось зібрати 21 440 гривень.

Ці кошти були передані на допомогу студенту Навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук ЧНУ Дмитру Нємцеву і його 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. 

Цей ярмарок став важливою подією для факультету та спільноти. Він не тільки об'єднав у спільній меті — допомогти нашим захисникам, але також надав можливість насолодитися культурним багатством та смаколикам від наших студентів. Впевненими кроками до великої перемоги! 

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності