Перейти до основного вмісту
Благодійна діяльність Центру культури і дозвілля студентів університету

Протягом 1,5 років ми всі волонтеримо заради нашої спільної Перемоги, демонструючи неймовірний дух співпраці та відданості Батьківщині. Цей тривалий період активної діяльності є свідченням нашої підтримки та готовності працювати разом для досягнення важливої мети.

Центр культури і дозвілля об'єднав навколо себе активних студентів, які міцно тримають творчий фронт і систематично допомагають ЗСУ. Це стало значущою частиною їхньої роботи, проявляючи глибоку патріотичну думку та підтримку важливих національних інтересів.

Серед останніх заходів були такі:
— благодійний концерт «Авто для ТРО» з ярмарком виробів хенд-мейд. Підсумок: 11 000 грн на авто для одного з чернівецьких підрозділів ТРО під Бахмут;

— благодійний  захід «Donate Молодь Fest» у парку «Жовтневий» з нагоди Міжнародного дня молоді. Організатори: Департамент соціальної політики Чернівецької міської ради з Управлінням у справах сім’ї та молоді департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради. За активної участі студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Підсумок: 105 000 грн для 115 бригади на закупівлю техніки;

— благодійний ярмарок унікальних виробів ручної роботи, цікавих сувенірів та солодощів. Підсумок: понад 7 000 грн. Зібрані кошти будуть передані на закупівлю дрона для викладача ВСП «Фаховий коледж ЧНУ» Іллі Гудзика та його самохідного артилерійського дивізіону 36 окремої бригади морської піхоти. Після ярмарку вихованці Центру культури і дозвілля студентів разом з німецьким волонтером Мікою з Громадської організації «Орден Йоганітерів» (Німеччина) відвідали наших хлопців у Чернівецькому військовому госпіталі та передали їм смаколики.

ЦКІД висловлює подяку за підтримку благодійних ініціатив Чернівецькій ОВА, арт-пабу VYO, магазину шоколаду LEKVAR, медіапорталам "Молодий буковинець" та "Шпальта", OZZY, YOKI, Молодіжному парламенту при Чернівецькій міській раді, Забаганка.cv , Благодійному фонду "СпівДія".

Ми можемо з гордістю сказати, що робота ЦКІДу є прикладом того, як спільними зусиллями можна допомагати тим, хто цього потребує та наближати омріяну Перемогу. Слава Україні!

  • Дмитро Павлюк
    З початку повномасштабної війни Центр культури і дозвілля ЧНУ організував ряд благодійних проєктів та зборів для наших бійців. Організовуємо збори також для викладачів, студентів, чернівчан, котрі боронять наші кордони. Дякуємо Волонтерському штабу ЧНУ та міжнародним організаціям за підтримку всіх наших ініціатив. Разом до перемоги!
    Дмитро Павлюк
    Завідувач Центру культури і дозвілля студентів ЧНУ
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності