Перейти до основного вмісту
Робота Амбасадорів

Протягом травня тривала робота проєкту відділу комунікацій та брендингу "Амбасадори ЧНУ". Студенти, які пройшли спеціальне навчання, ділилися враженнями про Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з учнями своїх шкіл.

Чи знають вони про історію університету, його місце в рейтингах серед інших ЗВО, освітні програми та цікаве студентське дозвілля? Саме з цих питань розпочиналися зустрічі з учнями старших класів.

Вони дізналися про переваги вступу та навчання у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, цікаві практичні заняття та лекції, літні практики. Також Амбасадори розповіли про престиж, перспективність і важливість професій, здобутих у ЧНУ.

Студентське життя – надзвичайно цікаве й багатогранне. Дуже важливо обрати правильне місце навчання, де буде комфортно та цікаво. А чим більше знаєш про університет, факультет і спеціальність, тим легше зробити вибір. Тому майбутні абітурієнти проявили велику активність та ставили багато запитань.

За підсумками роботи Амбасадорів презентацію про університет всього прослухало 1 212 учнів. Це 59 зустрічей у різних навчальних закладах і в 10 областях України: Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Волинській, Миколаївській, Полтавській та Харківській.

Дякуємо адміністраціям шкіл за сприяння у проведенні зустрічей, а учням бажаємо наснаги та успішно складених тестувань!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності