Перейти до основного вмісту
Віртуальна мобільність студентів від консорціуму UNITA

Протягом навчального року 2023-2024 студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича мають чудову можливість віртуальної мобільності завдяки участі в одному або двох курсах, які пропонуються університетами консорціуму UNITA, до якого входить і наш університет. Ця віртуальна мобільність дозволяє отримати доступ до ресурсів UNITA, спілкуватися з викладачами та студентами з різних країн, досліджувати різні методи навчання, все це зручно з використанням віртуальної платформи. Не треба хвилюватися про подорожі за кордон!

У рамках віртуальної мобільності UNITA доступні два захопливі напрямки:

  • Мовні курси, де студенти можуть поглиблювати свої знання мов та вдосконалювати свої комунікативні навички;
  • Спеціальні курси, що відкривають можливість вивчення спеціалізованих предметів за різними спеціальностями, які цікавлять студентів.

Для подачі заявки на віртуальну мобільність необхідно підготувати такі документи:

  • Резюме у форматі Europass, що відображає вашу академічну та професійну історію;
  • Мотиваційний лист, в якому ви описуєте свої мотиви та причини, чому вас повинні відібрати для участі в програмі, а також виправдовуєте свій вибір курсу;
  • Сертифікат володіння мовою на рівні не нижче B1 для мовних курсів (може бути будь-який документ, що підтверджує вашу здатність використовувати мову на середньому рівні).

Крайній термін подання заявок: 27 квітня 2024 року.

Детальну інформацію про умови участі та доступні курси можна знайти за посиланням.

Не пропустіть цю чудову можливість розширити свої горизонти та збагатити академічний досвід!

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності