Перейти до основного вмісту
UGF

Онлайн лекція від UGF "Creating The Next-Generation Risk Management Framework"

Сьогодні на 19:00 лекціїя"Creating The Next-Generation Risk Management Framework", яку проведе виконавчий директор Інституту стратегічного управління ризиками (Лондон, Великобританія) ДЕВІД РУБЕНС.

Читати далі
Ideas of young people – 2024

Конкурс проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024»

До 1 травня 2024 року триває прийом заявок на І обласний конкурс інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді «Ideas of young people – 2024». Переможець отримає відзнаку і персональну грошову винагороду від голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка в розмірі 15000 грн., а також сприяння від Чернівецької обласної ради в реалізації проєкту.

Читати далі
journals

Серія вебінарів від Clarivate та Elsevier на квітень 2024 року

Пропонуємо вам взяти участь у безкоштовних вебінарах від Clarivate та Elsevier, що заплановані на квітень 2024 року. Вебінари проводяться на платформі ZOOM.

Читати далі
конкурс

Подання на конкурс іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук 2025

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій в установленому порядку до 30 квітня 2024 року приймає конкурсні роботи на Стипендії на 2025 рік.

Читати далі
конкурс

Конкурс на стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених продовжено

Відповідно до листа Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона від 23.02.2024 № 01-16/26 та у зв’язку з вивільненими місцями до 22 березня 2024 року продовжено подання претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Читати далі
UGF

Анонс лекцій від UGF на березень-квітень 2024

Команда Ukraine Global Faculty з радістю анонсує нові лекції, що відбудуться у березні-квітні 2024 року за участю провідних міжнародних топспікерів. Реєструйтесь, беріть участь і розширюйте горизонт своїх знань разом з нами! Чекаємо на вашу активну участь на нашій освітній онлайн платформі для особистого та професійного розвитку.

Читати далі
Transparent Ranking

Результати рейтингу Transparent Ranking (версія 17.0.2)

Опублікований Webometrics рейтинг прозорості відображає прихильність університетів до принципів відкритої науки. Наш університет входить у першу десятку університетів України цього рейтингу.

Читати далі
UGF

Лекція: International Patent System: Patent Process and Requirements

Пропонуємо зареєструватися на онлайн лекцію партнера, зареєстрованого патентного повіреного у Foley Hoag LLP (Boston, MA, USA), який входить до рейтингу Найкращих адвокатів Америки (патентне право). Під час цієї лекції учасники розглянуть основні положення Договору про патентну кооперацію (РСТ) та процедуру подання міжнародних патентних заявок; основні вимоги до патентних заявок у США та інших країнах.

Читати далі
UGF

Анонс лекцій від UGF

З радістю анонсуємо цікаві лекції та воршопи, заплановані на січень-лютий 2024 року за участі провідних міжнародних та українських спікерів. Не упустіть цю унікальну можливість для особистого та професійного зростання – реєструйтеся, беріть участь і поглиблюйте свої знання разом з найкращими.

Читати далі
Конкурс "Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень"

Конкурс "Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень"

Національний фонд досліджень України ухвалив рішення про оголошення нового конкурсу проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень». Прийом заявок: до 14 Лютого 2024

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності