Перейти до основного вмісту
КВП ЧНУ

Кафедра військової підготовки запрошує на навчання

Кафедра військової підготовки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (КВП ЧНУ) запрошує на навчання.

Читати далі
ЄВІ/ЄФВВ додаткова сесія

Додаткова сесія ЄВІ/ЄФВВ-2023 - хто та коли може реєструватись?

Для вступників 2023 року є можливість зареєструватись на додаткову сесію ЄВІ/ЄФВВ. Інформація актуальна для вступників які з поважної причини не змогли скласти тестування в основній сесії, а також для тих то не встиг зареєструватись на основну сесію.

Читати далі
приклади завдань ЄФВВ

Опубліковано приклади завдань ЄФВВ

Пропонуємо потенційним магістрам ознайомитися зі зразками завдань предметних тестів (ЄФВВ) 2023 року. Добірки уклали робочі групи, координацією діяльності яких опікується Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти.

Читати далі
кабінет учасника ЄВІ/ЄФВВ

Розміщено запрошення для учасників ЄВІ/ЄФВВ

17 червня, в кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури розміщено запрошення. У них зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та/або єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

Читати далі
Програма "Ваучер на навчання"

Ваучер на навчання

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Читати далі
додаткові сесії НМТ

Календар НМТ та реєстрація на додаткову сесію НМТ

Якщо з поважних причин учасник / учасниця не зможе взяти участі в основній сесії НМТ, він / вона протягом трьох робочих днів із дня проведення тестування може подати заяву щодо участі в НМТ під час додаткових сесій.

Читати далі
додаткова реєстрація НМТ

Додатковий період реєстрації для участі в НМТ

У додатковий період (5–12 червня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено в реєстрації для участі.

Читати далі
ЄФВВ

Оприлюднено характеристики предметних тестів ЄФВВ

УЦОЯО інформує - робочі групи при МОН України розробили характеристики предметних тестів єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Читати далі
ЄФВВ та ЄВФ

Які іспити обрати, щоб не помилитися у виборі необхідних для вступу на магістерську програму?

УЦОЯО надає роз’яснення щодо вибору тестів ЄВІ та/або ЄФВВ. Як вам обрати на які з цих тестів необхідно реєструватись?

Читати далі
військовозобов’язаним

До уваги військовозобов’язаних вступників!

Для військовозобов’язаних осіб однією з вимог до зарахування є подання до приймальної комісії військово-облікових документів. Перелік осіб, які користуються правом на відтермінування подання вказаних документів оприлюднений МОН України.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності