Перейти до основного вмісту
Загальні збори

18 листопада відбулася он-лайн конференція в рамках Річних зборів УНК ІКОМОС, у якій взяла участь Тамара Марусик – проректорка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, членкиня УНК ІКОМОС, членкиня Національної комісії України у справах ЮНЕСКО при МЗС України, заступниця голови робочої групи з підготовки номінаційного досьє щодо включення архітектурного Ансамблю «Резиденція митрополитів Буковини і Далмації» до списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, членкиня громадської ради з питань охорони культурної спадщини м. Чернівці.

Тамара Марусик представила доповідь на тему «Резиденція – Університет у Чернівцях: до 10-річчя включення до Списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО».

Серед інших тем, що обговорювалися на конференції, були: «УНК ІКОМОС у 2021 році – цілі та завдання», «Сучасні археологічні розкопки у Софії Київській: дослідження заради збереження».

Також говорили про Генеральну Асамблею УНК ІКОМОС, створення сайту УНК ІКОМОС, збереження об’єктів світової спадщини в Україні тощо.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності