Перейти до основного вмісту
приклади завдань ЄФВВ

Цьогоріч вступники до магістратури на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» вперше проходитимуть предметне тестування в межах єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Пропонуємо потенційним магістрам ознайомитися зі зразками завдань предметних тестів у відповідній вкладці на сторінці Єдине фахове вступне випробування.

Предметні тести ЄФВВ міститимуть по 140 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин.  Зміст завдань відповідає програмам, затвердженим Міністерством освіти і науки України.

Звертаємо увагу потенційних магістрів також на те, що для вступу на будь-яку спеціальність (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати єдиний вступний іспит (ЄВІ). 

10 травня в прямому етері було представлено оптимальну стратегію виконання завдань кожного компонента ТЗНК. Радимо вступникам переглянути цей вебінар.

Етер від 10 травня 2023 року

© Інформація з сайту УЦОЯО

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності