Перейти до основного вмісту
додаткові сесії НМТ

У квітні-травні проведена реєстрація на основну сесію НМТ. 5 червня розпочалась основна сесія НМТ.

Детальніше про ключові дати основної сесії у календарі НМТ 2023 року:

grafik-nmt_2023

Якщо з поважних причин учасник/учасниця не зможе взяти участі в основній сесії НМТ, він/вона впродовж трьох робочих днів із дня проведення тестування може подати заяву щодо участі в НМТ під час додаткових сесій.

Учасник/учасниця, який/яка брав/брала участь в основній сесії НМТ, але не зміг/не змогла розпочати або завершити роботу над тестом, також може подати заяву щодо участі в НМТ під час додаткових сесій у день проведення НМТ через відповідального за ТЕЦ або впродовж трьох робочих днів із дня проведення тестування.

Очевидно, що запізнення не є поважною причиною, тож рекомендуємо заздалегідь подбати про те, щоб вчасно дістатися до ТЕЦ.

Учасники додаткової сесії НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до проведення додаткової сесії НМТ.

Інформацію про результати додаткової сесії НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 29 липня 2023 року.

Детальніше про реєстрацію на додаткові сесії НМТ на сайті УЦОЯО.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності