Перейти до основного вмісту
ЄВІ/ЄФВВ додаткова сесія

Вступники, які реєструвались для проходження ЄВІ / ЄФВВ, але які з поважних причин не змогли взяти участі в основній сесії магістерського випробування, матимуть змогу пройти тестування під час додаткової сесії. Для цього: впродовж трьох календарних днів із дня проведення вступного випробування включно надіслати заяву щодо участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого мали проходити ЄВІ/ЄФВВ. 

До поважних причин вступників відносяться:

1) не з’явилися до пункту тестування через причини, що не залежали від їхніх дій та волі і на які вони не могли вплинути, зокрема:

  • хвороба в день проведення ЄВІ/ЄФВВ;
  • викрадення одного з документів, необхідних для допуску до пункту тестування, що трапилося до проведення ЄВІ/ЄФВВ, але не раніше ніж за п’ять календарних днів;
  • смерть рідних по крові або по шлюбу, яка сталася до проведення ЄВІ/ЄФВВ, але не раніше ніж за сім календарних днів до дня проведення ЄВІ/ЄФВВ;
  • стихійне лихо, воєнні дії або суспільні збурення, техногенна катастрофа, інші форс-мажорні обставини в день або переддень проведення основної сесії вступного випробування, через які особа не змогла взяти участі в основній сесії ЄВІ/ЄФВВ;

2) брали участь в основній сесії вступного випробування, але не змогли розпочати або завершити виконання завдань вступних випробувань через одну з причин, підтверджених відповідними рішеннями регламентних комісій:

  • різке погіршення їхнього стану здоров’я;
  • виникнення в пункті тестування обставин, що могли становити загрозу для життя та здоров’я вступників;
  • дочасне припинення процедури вступного випробування в певній(-их) аудиторії(-ях) або в пункті тестування через неможливість створення належних умов для виконання екзаменаційної роботи.

 

 

Вступники, які не встигли зареєструватися для проходження магістерських випробувань, матимуть змогу це зробити в додатковий період реєстрації – з 12 до 14 липня 2023 року.

Зверніть увагу, що додаткову сесію магістерських випробувань буде організовано лише на території України, пункти тестування не створюватимуть за кордоном.  

На інформаційних сторінках учасників, яким надано можливість узяти участь у додатковій сесії ЄВІ / ЄФВВ, «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури»  до 31 липня буде розміщено запрошення для участі в додатковій сесії. Тестування буде проведено 03–16 серпня.

© Інформація з сайту УЦОЯО

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності